Indlæser

KVALITETS MALING FRA JOTUN
Til venstre på siden finder du alle kategorierne på Maling indendørs og udendørs,samt grundere og vådrums produkter.
Billig maling eller kvalitetsmaling ?

Hvad er forskellen på Discount og Kvalitetsmaling fra malermesteren ?


Billig maling

Billig maling bliver typisk fremstillet med det formål, at være prisbillig overfor kunden. Typisk en "gør det selv" kunde.
Når en producent af maling skal fremstille en billig maling, til eks. et lavpris byggemarked, siger kunden til producenten, at en spand med 10 liter billig maling, må koste 200 - 300 kr. i udsalg, ude i deres butikker.

Da kunden ofte er en stor kunde hos producenten vil de gerne have ordren på den billige maling, så de begynder at gå på kompromis med kvaliteten så  de kan forenkle processen, med at fremstille den billige maling.

Det resulterer i at producenten er nødt til at spare på de ting, som gør at malingen dækker godt, (eksempelvis Pigment indholdet i produktet som er den dyre del i malingen) og det der kommer ud af dette, er en billig maling som dækker rigtig dårligt, men kun koster 200 - 300 kr. i udsalg. Det svarer til ca. 80 - 90 kr. eks. moms. i indkøb.

Hvis du tager producentens fortjeneste og omkostninger ud af den billige maling, er der nok noget der svarer til 3 - 4 kr. tilbage pr. liter, til at fremstille den billige maling for.

Kvalitetsmaling

Kvalitetsmaling som typisk købes hos de danske malermestre og de professionelle farvehandlere, som eksempelvis: Flügger, Beck & Jørgensen, JOTUN, som er blandt de store på det danske marked.

Når en producent af kvalitetsmaling skal fremstille maling, kigger de på hvordan de ønsker den skal opføre sig og hvordan de ønsker slutresultatet skal se ud, med hensyn til dækkeevne, rækkeevne, overflade, lugt, arbejdsegenskaber, rengørlighed, miljøforhold med mere, samtidig med at produktet bliver testet.

Når de har fremstillet malingen og den er blevet gennemtestet, finder de ud af hvad prisen bliver og derud af, finder de så prisen for Kunden, som typisk er malermesteren.
Derfor kan det godt se ud som om en kvalitetsmaling, er dyrere end en billig maling fra lavpris byggemarkedet.
Men FAKTA er den, at du typisk skal male 1-2 gange mere, med den billige maling, for at opnå samme resultat og dækkeevne, end hvis du malede med kvalitetsmaling fra din malermester. Så har du jo brugt dobbelt så mange liter maling, som hvis du havde brugt malingen fra malermesteren.

De ovennævnte producenter, fremstiller maling til professionelle malere, som arbejder med malingen hver dag. Så de er nødt til at fremstille en maling, som de professionelle får et optimalt resultat ud af, i deres hverdag.
Miljømærket vægmaling lugter heller ikke så grimt, som mange andre billige vægmalinger kan gøre.

Tit kan det ikke betale sig at spare 200kr. på en billig loftmaling eller billig vægmaling, da du så skal male en ekstra gang, for at det dækker ordentligt, og dermed bruger du tilsvarende mere maling.
FAKTA er at ved brug af det billige produkt, så kommer prisen op på samme beløb eller måske mere, og det har taget en dag mere end, hvis du havde brugt en kvalitets maing


Kvalitetsmaling fra MALERMESTEREN, vil også kunne holde sig ren noget længere tid, end et billigt Produkt fra lavpris byggemarkedet.

Mange af de helt billige vægmalinger, som kan købes i lavpris byggemarkederne, kan ikke engang tåle, at man tørrer væggen over med en fugtig klud. Så tørrer man malingen af igen. Det er jo ikke meningen, at man skal kunne det! Det kan du ikke med en kvalitetsmaling her fra maling-proff.dk, eller fra nogen af de andre professionelle maling mærker.

Mangler du råd og vejledning til dit næste malerprojekt, så kontakt os gerne 
"Vi VED HVAD VI TALER OM" Fordi maling-proff.dk er en del af Malerfirmaet Havdrup Bolig-Service

 KONTAKT HAVDRUP BOLIG-SERVICE Jotun PROFF maling er en super kvalitet maling som anvendes af Malermestre verden over


Sortering: 
Antal vist pr. side: 

Tilbud NYHED

DKK 749,00

JOTUN LADY Minerals Revive. 9,0 Liter

LADY Minerals Revive forvandler ujævne underlag, som for eksempel glasvæv, til smukke betonagtige vægge.Naturlig,...

Tilføj til ønskelisteJotun A/S
Jotun er markedsleder inden for dekorative malinger i Norge og er en af verdens største producenter af maling og pulverlakker med 70 selskaber og 36 produktionsanlæg på alle kontinenter. Jotun leverer sine produkter i mere end 90 lande via egne selskaber, joint ventures, afdelingskontorer, agenter og distributører.Jotun havde i 2014 en samlet omsætning på NOK 17.542 millioner og har mere end 9600 medarbejdere. Koncernen er organiseret i fire forretningsområder og syv geografiske regioner og har hovedkontor i Sandefjord i Norge.
Ønskelister
Udvalgte varer
JOTUN LADY SUPREME FINISH 15

JOTUN LADY SUPREME FINISH 15

DKK 239,00

Mere
JOTUN LADY SUPREME FINISH 40.

JOTUN LADY SUPREME FINISH 40.

DKK 239,00

Mere
LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

DKK 299,00

Mere
JOTUN Væg og Loft 05 MATT

JOTUN Væg og Loft 05 MATT

DKK 299,00

Mere
SCHULLER - Vestan, mini rullesæt 10cm (2 Ruller)

SCHULLER - Vestan, mini rullesæt 10cm (2 Ruller)

DKK 39,00

Mere
JOTAPROFF PRODUKTER

JOTAPROFF PRODUKTER

DKK 0,00

Mere
JOTUN LADY Minerals Revive. 9,0 Liter

JOTUN LADY Minerals Revive. 9,0 Liter

DKK 749,00

Mere
DEMIDEKK ULTIMATE TRÆBESKYTTELSE 4,5 Liter

DEMIDEKK ULTIMATE TRÆBESKYTTELSE 4,5 Liter

DKK 599,00

Mere