Indlæser
Tilbud
YACHTING NON-STOP II BUNDMALING

YACHTING NON-STOP II BUNDMALING

Tilføj til ønskeliste
Til alle bådtyper, hvor man ønsker et bedste resultat.
  • Unik effekt mod begroning
  • Ingen skrabning eller slibning
Reference: 2700-1

Varen er på lager

Pris:   DKK 399,00
Prisen er inkl. moms


YACHTING NON-STOP II BUNDMALING

Produktbeskrivelse:
Dette er en selvpolerende antifouling. Baseret på et system med en unik kombination af bindemidler. Egenskaber og fordele Dette er et enestående produkt, der giver meget god beskyttelse mod begroninger. Sikrer en helt aktiv overflade der løbende fornyes og giver et rent skrog i hele sæsonen. Anvendelsesområde Produktet kan ikke anbefales til både, der udelukkende sejler i ferskvand. Hvide og grå farver anbefales udelukkende på aluminium, når de anvendes som en del af et godkendt system.

Påføringsinformation:
Produktet kan påføres med Rulle: Anbefales. Vær omhyggelig med at få den specificerede tørfilmtykkelse. Pensel: Kan anvendes. Vær omhyggelig med at få den specificerede tørfilmtykkelse. Sprøjte: Konventionel eller airless spray kan anvendes på større område.

Fortynder:
Jotun Thinner No. 7 / Thinner No. 7

Tørretider:
Tørretiden øges i takt med filmtykkelsen. Overfladen skal være tør og uden urenheder inden påføring af næste lag. Søsættes inden 9 måneder efter påføring. Båden skal tildækkes omhyggeligt eller opbevares indendørs, hvis den ikke søsættes kort tid efter påføring. Oplysningerne er vejledende. Egentlige tørretider og tider for overmaling, afhænger af temperaturer, lagtykkelse, ventilation, luftfugtighed, underliggende malingssystem samt kravene til tidlig håndtering af emnet og mekanisk styrke mv.

Forarbejde:
Overflader med fedt, olie eller anden forurening rengøres med anbefalet Jotun Yachting rengøringsmiddel.

Forbehandling:
Vandrengøring med højtryksrenser. Det bedste resultat opnås, når overfladen er tør og uden nogen former for urenheder. Overflader med en selvpolerende antifouling i god stand: påfør dette produkt direkte på den gamle antifouling. (Nogle produkter kan ikke overmales direkte og bør forsegles med et lag Vinyl Primer. Kontroller med Jotun eller din forhandler mht. bådplejesystemer). Overflader med en hård antifouling eller alle typer antifouling i dårlig stand: afskrabning og vandslibning til sundt underlag er nødvendigt inden påføring af dette produkt. Overflader med en ukendt antifouling: afskrabes og vådslibes til sundt underlag efterfulgt af en anbefalet forsegling.

Grunding:
Ubehandlet underlag behandles med anbefalet primer system: AntiPest eller Vinyl Primer. Se teknisk datablad under brugsanvisning for det valgte Jotun Yachting produkt.

Slutstrøg:
Påfør 2 lag.

VÆLG DEN RIGTIGE BUNDMALING - KLIK HER

HVOR MEGET BUNDMALING SKAL JEG BRUGE - KLIK HER

Ønskelister
Relaterede produkter

NONSTOP Supreme BUNDMALING

DKK 699,00

Mere