Indlæser
Tilbud
NONSTOP Supreme BUNDMALING

NONSTOP Supreme BUNDMALING

Tilføj til ønskeliste
  • Holdbar i op til to sæsoner
  • Nem at påføre
  • Til både motor- og sejlbåde
Reference: 2700-2

Varen er på lager

Pris:   DKK 699,00
Prisen er inkl. moms


NONSTOP Supreme BUNDMALING!
Nonstop Supreme er et produkt af høj kvalitet, der giver en fin beskyttelse mod begroninger. Baseret på teknologien fra Nonstop har Jotun nu udviklet en bundmaling, der holder skroget rent i op til to sæsoner. En unik bindemiddelkombination sikrer en aktiv overflade, som kontinuerligt fornyes. Med Nonstop Supreme får du tid til at nyde bådlivet, når det bedst - på vandet!

Type:
En-komponent akrylbaseret, hydrolystisk antifouling med premium egenskaber, som er baseret på ion exchange teknologi. Baseret på et system med en unik kombination af bindemidler.

Egenskaber og fordele:
Giver god rigtig god beskyttelse mod begroninger og forbedrer hull performance. Dette opnås via selvpolerende egenskaber, der reducerer nedbrydning af skroget, friktion og tab af fart. Produktet kan anvendes ved lange serviceintervaller i op til 24 måneder som en del af et komplet malingsystem. Serviceperioden vil afhænge af vandtemperaturen, tilsmudsning af skroget og sejltid.

Anvendelsesområde:
Udviklet til alle bådtyper til alle hastigheder i alle farvand. Produktet kan ikke anbefales til både, der udelukkende sejler i ferskvand. Anbefales ikke på alumniumsskrog.

Påføringsinformation:
Produktet kan påføres med Rulle: Anbefales. Vær omhyggelig med at få den specificerede tørfilmtykkelse. Pensel: Kan anvendes. Vær omhyggelig med at få den specificerede tørfilmtykkelse. Sprøjte: Konventionel eller airless spray kan anvendes på større områder.

Forbrug pr. strøg:
Teoretisk 10 m²/l - 4,2 m²/l

HVOR MEGET BUNDMALING SKAL JEG BRUGE - KLIK HER

Fortynder:
Jotun Thinner No. 7 / Thinner No. 7

Tørretider:
Tørretiden øges i takt med filmtykkelsen. Overfladen skal være tør og uden urenheder inden påføring af næste lag. Søsættes inden 9 måneder efter påføring. Båden skal tildækkes omhyggeligt eller opbevares indendørs, hvis den ikke søsættes kort tid efter påføring. Oplysningerne er vejledende. Egentlige tørretider og tider for overmaling, afhænger af temperaturer, lagtykkelse, ventilation, luftfugtighed, underliggende malingssystem samt kravene til tidlig håndtering af emnet og mekanisk styrke mv.

Forarbejde:
Overflader med fedt, olie eller anden forurening rengøres med anbefalet Jotun Yachting rengøringsmiddel.

Forbehandling:
Vandrengøring med højtryksrenser. Det bedste resultat opnås, når overfladen er tør og uden nogen former for urenheder. Overflader med en selvpolerende antifouling i god stand: påfør dette produkt direkte på den gamle antifouling. (Nogle produkter kan ikke overmales direkte og bør forsegles med et lag Vinyl Primer. Kontroller med Jotun eller din forhandler mht. bådplejesystemer). Overflader med en hård antifouling eller alle typer antifouling i dårlig stand: afskrabning og vandslibning til sundt underlag er nødvendigt inden påføring af dette produkt. Overflader med en ukendt antifouling: afskrabes og vådslibes til sundt underlag efterfulgt af en anbefalet forsegling.

Grunding:
Ubehandlet underlag behandles med anbefalet primer system: AntiPest eller Vinyl Primer Se teknisk datablad under brugsanvisning for det valgte Jotun Yachting produkt.

Slutstrøg:
Påfør 2 lag

VÆLG DEN RIGTIGE BUNDMALING - KLIK HER
Ønskelister
Relaterede produkter

YACHTING NON-STOP II BUNDMALING

DKK 399,00

Mere